Core Business2018-10-15T10:57:39+02:00

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til din virksomhed

Kolding Havn ønsker, at skabe de mest optimale rammer for vores kunder og dermed være den foretrukne erhvervshavn for vores kernesegment. Kolding Havn er en af Danmarks 10. største erhvervshavne og vores kerneydelser spænder vidt og bredt – vi kan håndtere alt inden for bulk, recycle, projektlaster, tog, coils, papir, big bags og Non-GMO. Vi har specialiseret os i, at servicere virksomheder inden for netop denne type projekter og vi har kompetencerne der skal til, for at hjælpe din virksomhed. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores tilbud, services og faciliteter, så vi kan imødekomme de forskellige ønsker og behov, som din virksomhed eventuel måtte have.

Kolding Havn har 2,5 kilometer kajanlæg, kraner og andet udstyr til godshåndtering samt en unik geografisk placering med optimal infrastruktur.

Er du på jagt efter en innovativ og effektive transportløsning eller den perfekte placering til din virksomhed? Kolding Havn tilbyder services inden for unikke transportløsninger samt arealudlejning på kajnære områder og udlejning af pakhuse til havnerelaterede virksomheder.

Go to Top